Seernes redaktør

For meget sport på TV 2

Kirsten Langer overvejer at fravælge TV 2

Kirsten Langer skriver 11. juni:

Vil gerne gøre opmærksom på, at vi her i familien finder det yderst kritisabelt, at TV 2 uafladeligt sender så meget sport.

Der er faktisk mange mennesker, som - i lighed med os - overhovedet ikke har interesseret i sport. Derfor er det nærmest uartigt, at vi nu hele sommeren skal have det ene sportsprogram efter det andet, hvor vi ellers har haft faste serier eller underholdning.

Nu er det EM, så ...kommer Olympiaden og Tour de France. Og er der endeligt andet end sport, er det gamle genudsendelser, som vi stadig husker alt for godt.

Så hvad skal vi andre have for vorest licenspenge? Vi overvejer kraftigt at fravælge TV 2, som retteligt lige så godt kunne omdøbe sig til TV-Sportskanalen.

Mvh - en meget skuffet TV 2-seer!

Skriv en kommentar

6 Kommentarer
#6 steenflemming skrev 18-07-2012 16:27

Bravo fordi TV2 sender så meget sport. Det er jo helt klart at sport er der hvor seerne er. Visse sports udsendelser får op omkring ca. 1 million seere.

Så TV2 lad os ser mere sport.

At forlange flere udsendelser uden sport med forklaringen at TV2 er betalings kanal er latterligt. Vi betaler omkring 20,00 kr om måneden. Et meget lille beløb.

#5 kitene skrev 28-06-2012 18:17

Jeg vil gerne spørge, hvad der bliver sendt på TV2 Sport?

Jeg er træt af at al sport tilsyneladende sendes på TV2.

Vi kan ikke engang fravælge TV 2 på YouSee, da de er placeret i grundpakken. Sport og genudsendelser er alt, hvad vi kan få for de penge, de er begyndt at opkræve.

#4 nodwick skrev 17-06-2012 23:02

Helt enig med folk, jeg kan godt lide at sidde og se fodbolden, men der er altså for meget såkaldt analyse med de her eksperter.

Nu kan vi jo så se her til aften efter Portugal - Holland kampen, hvor der er iflg TV2s egen programoversigt indlagt 50 minutters comedy med Jonathan Spang, men ups det er så lige blevet slettet fordi de skal stå og snakke om det hele engang til.

Det er lidt for dårligt TV2.

#3 millepigen57 skrev 17-06-2012 18:57

Vil gerne give både Gitte og Kirsten ret. En ting er at der er meget sport, noget andet er når både tv2 og dr sender fodbold 2 aftner i streg og kun det! Så er der jo ikke meget tilbage for vi andre ( åbenbart dumme ) mennesker som ikke har den interesse. Og så gør tv2 til og med det at de starter kl 15.55 om eftermiddagen når kampen først spilles om aftenen og bagefter er der gudhjælpe mig også kommentarer hvor hele kampen igen disseker-es af såkaldte sports eksperter....nej det er for meget. Kan godt accepterer der bliver vist fodbold men stop dog med at "varme" op 2-3 timer før en kamp. Puha gjorde lige godt at rable det af sig :-) vil forøvrigt nok stoppe med at betale til tv2. Synes det er blevet en ringe kanal med genudsendelser og underlige programmer. Ja sikket en sur gammel kone hva :-))

#2 gittejacobsen skrev 17-06-2012 11:04

Jeg giver gerne Kirsten Langer ret, for TV2 viser alt for meget sport - men klager man for man den samme sang "fra de varme lande" - vi er public service kanal men er det nødvendig med 2 sportskanaler Tv2 og TV2Sport - viser de endelig noget andet er det altid genudsendelser så hvad de penge vi betaler til TV2 går til kan vi jo kun gætte på SPORT

#1 than skrev 12-06-2012 11:12

Hvis du er træt af at dine licenspenge går til sport, så kan du jo passende skrive til DR, som faktisk får licens.

Seernes kommentarer

Kontakt TV2

  • info
  • info