Fristet af kage fra 'Badehotellet'

Seer beder om opskrift

Heidi T skrev den 24. marts:

Hej TV 2,
 
I et par afsnit har køkkenet serveret en dejlig hindbærroulade, kan man få oplyst hvor den er fra?
På forhånd tak.
 
Mvh.
 
Heidi


TV 2 svarede:

 

Kære Heidi T..

Tak for din henvendelse.

Så lykkedes det - her er opskriften på hindbær rouladen fra vores Chefrekvisitør: 

 

Ingredienser: 
 
- 3 æg
- 150 g. sukker. (rørsukker)
- 30 g. kartoffelmel
- 90 g. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g. hindbærmarmelade.

Pisk æg og sukker luftigt. Bland meltyper og bagepulver, og vend det forsigtigt i æggemassen. 

En form dannes af bagepapir på ca. 30+40 cm. Snurre hjørnerne så der dannes en kant, som holder på dejen. Dejen hældes i og fordeles med en spatel. Bunden bages ved 220 grader, i ca. 10 min. til den er gennembagt. 

Drys et nyt stykke bagepapir, med sukker og vend den bagte roulade-bund ud på denne. Fjern nu det øverste bagepapir (formen). Gør evt. papiret en smule fugtig med en pensel for at bunden slipper nemmere. 

Hindbærmarmelade smøres ud på fladen og den rulles forsigtigt sammen, mens den stadig er varm. Lad papiret sidde lidt medens den afkøler. 

Rouladen er parat til at spises, når det sidste papir er fjernet. 

Med venlig hilsen

ANNETTE KAMPER

Projektleder          
Seersekretariatet