Efterlysning af katteprogrammer

Seer ønsker flere seriøse programmer om katte

 

Anja Kristensen skrev den 31. juli:

Hej,

Når jeg laver en søgning på katteprogrammer på TV 2, så kommer der titler frem som 'Den bestøvlede kat' eller 'Det´ ren kattejammer' med klip fra nettet, hvor katte bliver skræmt fra vid og sans. Der er ingen udsendelser om katten som dyr, eller hvordan man er en ansvarlig katteejer. Hvorfor ikke? I har den slags programmer om hunde, men faktum er, at der er flere katteejere end hundeejere i Danmark, så hvorfor ikke have programmer om kattens adfærd, og hvordan kat og ejer kan trives sammen?

Med venlig hilsen

Anja Kristensen

 

TV 2 svarede:

Kære Anja

Tak for din mail til os. Det er altid dejligt, når nogen engagerer sig i vores programmer.

Jeg er redaktør for alle udenlandske faktaprogrammer på vores kanaler, herunder alle dem med kæledyr. Og du har fuldstændig ret i, at der mangler gode katteprogrammer. Jeg må med skam melde, at der bare er mange flere hundeprogrammer derude – og især, når det kommer til forholdet mellem ejer og kæledyr, er der meget mere til hundeelskerne, fx 'Det er mig eller hunden', som vi sender på TV 2 FRI.

Det hænder dog, at vi kan sætte poterne i noget godt om/med katte også. Så jeg kan glæde dig med, at vi fredag 26/8 og fredag 2/9 på TV 2 FRI ved kl. 20-tiden sender en splinterny dokumentar i to dele, 'Kattekillingens hemmelige verden'. I programmet følger vi flere kuld killinger gennem deres første leveår.

Hen ad vejen skulle der gerne komme andre programmer om katte også, for vi er bestemt mange katteelskere i Danmark! 

De bedste hilsner
Troels

TROELS BRANTH PEDERSEN
Acquisitions Executive
TV 2 Acquisitions