"Feltmadras" er ingen kompliment

Arne Rasmussen skriver 19. januar:

Khader om burkaer og islam på CNN!

Som deltager på TV 2s debatside om det pågældende emne, er jeg blevet udelukket, fordi jeg spurgte en anden deltager, om hun vidste hvad en feltmadras er!

Det kan godt være, at jeg er meget kritisk mod, at vi har muslimer i Danmark, men mon ikke et flertal i den Danske befolkning er det!

Jeg synes, at TV 2 taler med 2 tunger, hvis man ikke kan tåle nogle skarpe meninger ind imellem, men debatten kører jo på "højeste gear" om muslimernes tilstedeværelse i Danmark, og jeg kan da se, at TV 2 normalt bakker op om flertallet i den danske befolkning!

Men det kan selvfølgelig være, at man er ved at få "kolde fødder" på TV 2?

Venlig hilsen
Arne Rasmussen

Seernes redaktør svarer 21. januar:

Kære Arne Rasmussen -

Tak for din mail.

Det er desværre ikke lykkedes mig at finde dit indlæg, da det er blevet slettet.

Men forklaringen på udelukkelsen er, at man har vurderet, at det indeholdt en overtrædelse af reglerne for debat på tv2.dk. Ifølge reglerne forventes "god opførsel" i forbindelse med brugen af tv2.dks services, og det er jo ikke ligefrem en kompliment at spørge en kvindelig debattør, om hun ved, hvad en "feltmadras" er. På den baggrund finder jeg derfor ikke grund til at kritisere beslutningen om at lukke dig ude fra debatten.

Du kan læse reglerne for debatten - og brug af tjenesterne på tv2.dk - her: http://support.tv2.dk/betingelser/article.php?id=1634228

Med venlig hilsen
 
Lars Bennike
Seernes Redaktør