Forslag til filmafstemning

Dennis ønsker, at TV 2 er mere iderige i valg af film

 

Dennis Hansen skrev den 2. juli:

Hej TV 2

Syntes det er en alletiders ide med at lad folk stemme på, hvilken film de ville se næste fredag før Politiskolen. Men hvorfor er det så, at I vælger tre film, som nok er blevet  vist på jeres kanel over 200 gange hver især. Mener godt, at I kan være mere idefulde og vælge 3 film, som er lidt nyere dato evt. tre film I ikke har vist. Mener godt, at man kan tillade at forlange noget når man i gennemsnittet giver små 3000-4000,- om året for at se tv...

Hilsen Dennis

TV 2 svarede:

Kære Dennis Hansen,

Tak for din henvendelse.

Jeg har fået følgende svar fra vores programplanlægning: 

Nu har vi nu engang valgt at afstemningen skal omhandle nostalgifilm, og vi syntes det er en sjov gimmick at lade 3 årtier duellere om seernes gunst. Men film er en sjov størrelse. Det er ikke nødvendigvis de nyeste film, som er de mest populære, når man kigger på seertallene. Sidste år var de mest sete film på TV 2 Alene hjemme 1+2, som jo er ganske gamle film. Det er bare for at perspektivere tingene lidt.

Vi har nu engang ikke uendelig visninger på vores film, derfor bliver vi også nødt til at prioritere og veksle imellem nyere og ældre titler på TV 2. Vi kunne sagtens forsøge med 3 premieretitler engang ude i fremtiden, det er da en glimrende ide. Det vil vi da se på. Men vi kommer ikke til at ændre titler til denne event, da der ligger et stort arbejde bag kampagnen i forhold til vinkling af trailer osv. Mht. at det er film, der har været vist mange gange på TV 2, så har vi bestræbt os på også at vise film vi sjældent eller aldrig har vist. Det er et godt mix. Hvis Dennis har den opfattelse de har været vist mange gange, så kan det være på en konkurrerende  kanal. Dem har vi ikke indflydelse på i sagens natur.

Med venlig hilsen

Annette Kamper
Projektleder          
Seersekretariatet