Giv 'Norskov' en chance

Endelig noget anderledes i tv, som bør fortsætte.


Erik Rasmussen skrev 29. november 2015:

Hej TV 2.
 
Det er med stor beklagelse, at vi erfarer, at der IKKE kommer en fortsættelse med Nordskov, ENDELIG var der noget som var anderledes i TV, og som vi kunne lide.

Men det er typisk for tv, at hvis seertallene ikke er helt oppe med det samme, bliver det skrottet, hvad med at give det en chance, så vi almindelige danskere også får noget for licensen, og ikke kun sport, og GENUDSENDELSER evig og altid.

Med venlig hilsen
Erik Rasmussen


TV 2 svarede:

Kære Erik Rasmussen,

Tak for din henvendelse.

’Norskov’ er høj kvalitet, og vi er også meget tilfredse med serien. Manuskriptforfatterne, skuespillerne og holdet bag ’Norskov’ har leveret en stærk præstation og en strålende serie. Men seertallene var ikke gode. Et seergennemsnit på 634.000 er ikke nok for en meget bekostelig fiktionsserie – heller ikke selv om seerne, der fulgte med, blev mere og mere begejstrede for ’Norskov’.

Det er positivt, at flere anmeldere hen ad vejen fik øje for ’Norskov’s kvaliteter, men vi laver ikke tv-fiktion for anmelderne. Vi gør det for seerne – og dem skal der være flere af end godt 600.000. TV 2 er en kommercielt finansieret virksomhed, som ikke modtager licens, og det stiller naturligvis nogle krav, som alle dele af virksomheden skal leve op til.

Med venlig hilsen Annette Kamper 

TV 2 Seersekretariatet