Håndbold/julekalender

Seer utilfreds med flytning af julekalender

 

Klaus Pedersen skrev den 18. december:

Hej,

Jeg synes simpelthen ikke, I kan være bekendt, at julekalenderen kommer sent, fordi der skal være kommentarer efter håndboldfinalen som Danmark alligevel ikke er med i. Kunne man ikke vise det på TV 2 SPORT, og så kunne man vise julekalender kl. 20:00, som I plejer.

Julekalenderen kommer i forvejen sent i forhold til, at de skal i skolen dagen efter.

Det er ikke godt nok.

Mvh. 
Klaus Pedersen 


TV 2 svarede:

Kære Klaus Pedersen,

Tak for din henvendelse.

Jeg har fået følgende svar til dig fra programplanlægningen:

Vi har prøvet at tage for dette, i det omfang det var os muligt. Det gjorde vi ved at tilbyde, at man kunne se julekalenderen på vanlige tidspunkt på TV 2 CHARLIE. Den kanal kan modtages af næsten 3/4 af danske husstande.  Derudover var TV 2 PLAY et  andet alternativ for dem, som ikke kunne vente, hvor den kunne ses. Vi har altså også en forpligtigelse overfor håndboldseerne, såvel som dem som elsker vores julekalender, og vi prøver altid at tilgodese alle seere, også når vi har ekstra meget godt indhold. Håndbolden er live, og derfor blev medaljeceremonien prioriteret over julekalenderen, da danskerne havde kvalificeret sig til finaleweekenden. Den beslutning blev taget fredag. At de så endte med både at tabe semifinale og bronzekamp er jo sort uheld, men ude af vores hænder.

Jeg vil dog lige tilføje, at hvis man gerne vil se vores julekalender, men generelt syntes den sendes for sent, så er det da oplagt at følge den via PLAY, hvor man kan se den lige når man vil. Første måned er gratis. Ellers bliver den også genudsendt om eftermiddagen på TV 2.

Med venlig hilsen

Annette Kamper
Projektleder          
Seersekretariatet