Hvad er der sket med 'Skadestuen i Holby'?

Hvad er der sket med 'Skadestuen i Holby'?


Anne Jensen skrev 3. november:

Vi har  fulgt med i serien 'Skadestuen i Holby' og undrer os over, at man pludselig går tilbage og viser tidligere afsnit, men stadig giver afsnittene numre, som om de er nye. Man er ikke startet forfra med serien, men springer bare ind et tilfældigt sted. Hvorfor? Er der ikke lavet flere eller kommer der flere nye senere.

Venlig hilsen Anne Jensen


TV 2 svarede:

Kære Anne Jensen,

Tak for din henvendelse – og for dine undrende kommentarer, som jeg godt forstår.

Vi burde på TV 2 CHARLIE have orienteret vores seere om, at vi torsdag sluttede sæson 29 og ”vendte bunken” og startede serien fra den første af de sæsoner, vi har rettigheder til at vise.

Denne fremgangsmåde skyldes, at vi på nuværende tidspunkt ikke har kunnet erhverve rettigheder til sæson 30, som her i efteråret 2015 er i gang med at blive sendt i Storbritannien. Om vi får sæson 30 på et senere tidspunkt, er ikke afklaret. Men hvis TV 2 CHARLIE på et tidspunkt får rettighederne til sæson 30, vil denne sæson blive vist i naturligvis forlængelse af sæson 29, når den vises igen

Det havde været naturligt, at vores speaker havde oplyst seerne om baggrunden for dette overraskende spring i handlingen, som skete fra onsdag til torsdag.

Jeg skal meget beklage, at dette smuttede for vores planlægningsfolk.

Med venlig hilsen Annette Kamper 

TV 2 Seersekretariatet