Hvorfor flytter I DM-finale?

Jette Nicolajsen kritiserer flytning af herrehåndbold

Jette Nicolajsen skrev 31. maj:

Ser til min store fortrydelse, at I har valgt at sende den anden DM-finale på TV 2 SPORT. Det er ikke alle, der kan tá eller har denne kanal. Hvorfor vælger I da dette ? Vigtige slutkampe bør være på kanal alle har mulighed for at se. Valg runde kan sendes senere eller lægges en anden dag. Valget løber over 3 uger! Stor stor skuffelse, når vi kunne den første finale.

Jette Nicolajsen

TV 2 svarede:

Kære Jette Nicolajsen,

Tak for din henvendelse.

På grund af politisk topmøde bliver den anden og afgørende DM-finale i herrehåndbold flyttet til TV 2 SPORT, hvor den bliver vist direkte. 

Kampen, der står mellem KIF Kolding København-Skjern, var oprindelig planlagt til direkte transmission på TV 2, men afledt af Folketingsvalget og et 'Topmøde' med politikerne på TV 2 søndag kl. 20 bliver den flyttet til TV 2 SPORT. Der er optakt til kampen fra kl. 19.10, og den bliver kommenteret af Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

- Vi beklager de gener, det kan give seerne, at vi er nødt til flytte DM-finalen fra TV 2 til TV 2 SPORT. Vi ved, at der sikkert er seere, der har regnet med at se den på TV 2, og som ikke har TV 2 SPORT, som nu ikke kan se den og er skuffede over det.  Men som public service-station skal og vil vi dække valget massivt, blandt andet via dette topmøde. Der er kun valg hvert fjerde år, så det prioriterer vi på TV 2. De mennesker, der ikke kan se TV 2 SPORT, har mulighed for at se kampen gratis på TV 2 PLAY. Der er også mulighed for at se optakt til kampen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.  Desuden kan man løbende følge kampen på tv2.dk, hvor der vil være liveopdatering, udtaler sportschef hos TV 2, Frederik Lauesen.

Med venlig hilsen Annette Kamper 

TV 2 Seersekretariatet