Skal I have 2-3 millioner?

Seer vil gerne kende økonomien bag Knæk Cancer

 

Kaj Kristiansen skrev den 18. oktober:

Jeg har hørt en lille fugl synge. I næste uge, hvor I har indsamling til kræftbekæmpelse, SKAL I have 2-3 millioner. Kan det være rigtigt? Hvis I vil have andre til at give, må I jo også selv give ellers må man gå videre med det...


TV 2 svarede:

Kære Kaj,

Tak for din henvendelse – og for dine kommentarer, som jeg ikke helt ved, om jeg har forstået rigtigt. Men nu giver jeg dig nogle informationer og et par links, som givetvis kan give dig flere oplysninger.

Hvis du spørger, om TV 2 tjener penge på Knæk Cancer, er svaret et klart nej – tværtimod. TV 2 bruger et tocifret millionbeløb, som ikke refunderes, på at gennemføre Knæk Cancer.

De omkostninger, TV 2 får dækket, handler primært om de ekstraordinære programudgifter i Knæk Cancer-ugen. Disse penge bringes af TV 2 videre til de produktionsselskaber, som producerer programmerne – for det gør produktionsselskaberne naturligvis ikke uden betaling. Du kan se en film og en gennemgang af regnskabet her: cancer.tv2.dk/content/regnskab

Der er altid omkostninger ved at samle ind og ved at lave oplysning om kræft, som vi gør i Knæk Cancer-ugen. Og heldigvis er investeringen i Knæk Cancer overordentligt god, så der indsamles en masse penge til forskning, patientstøtte og oplysning. Hvert år laves der en omfattende oversigt over de mange projekter, som har fået støtte fra Knæk Cancer – og dem kan du se her: www.cancer.dk/detgaarpengenetil.

Jeg håber, at dette giver svar på dine spørgsmål – ellers er du velkommen til at vende tilbage til mig.

Med venlig hilsen

Michael Hansen
Redaktør
TV 2 Kommunikation