Temaer i 'Alt det vi deler'

Seerforslag til tema i TV 2s kampagne

Claus skrev den 3. juli:

Hejsa TV2.

Lige inden reklame start her kl 15:55 viste i to personer, hvor der så stod på tværs af skærmen "Os der stammer" mit spørgsmål går på, om det er et tema I kører med en gruppe mennesker, eller hvordan hænger det sammen? Jeg tænkte nemlig om gruppen af personer med cystisk fibrose kunne blive aktuelt?

Ser frem til høre fra jer

Mvh. Claus

 


TV 2 svarede:

Hej Claus

Mange tak for din mail.

Det klip du nævner er en del af TV 2s egenkampagne 'Alt Det Vi Deler', hvor vi sætter fokus på de ting, vi danskere har til fælles. Som en del af kampagnen har vi besøgt en masse forskellige danskere fra hele landet og fundet ud af, hvilke fællesnævnere de har.

Der er mange og vidt forskellige fællesnævnere. Her fandt vi blandt andet ud af, at de to mennesker du så, begge stammer. Det er altså ikke som sådan ét bestemt tema, vi fokuserer på, men mange forskellige.

Det er endnu ikke besluttet, om vi kommer til at lave nye klip med andre fællesnævnere, men hvis vi gør, kommer vi til at spørge til andre kendetegn/vaner/diagnoser og lignende træk, som danskerne kunne have til fælles.

Jeg kan ikke love, at cystisk fibrose vil indgå på listen over spørgsmål, vi stiller danskerne, men jeg vil meget gerne tage det med som et bud til næste runde - hvis altså vi kommer til at lave nye klip og møde nye danskere på et tidspunkt.

Mvh Sophie Leegaard

SOPHIE LEEGAARD
TV 2 Marketing