TV 2 fjerner produktnavn

TV 2 har taget hånd om fejlen, straks efter at Programafdelingen blev gjort opmærksom på situationen.

TV 2 er blevet gjort opmærksom på, at der i to afsnit af den aktuelle sæson af ’Min sindssygt sunde familie’ bliver nævnt et produktnavn på en træningsgenstand, som en af de medvirkendes firma sælger.

TV 2 har vurderet, at omtalen af produktet ved navn ikke er redaktionelt begrundet. Derfor har TV 2 nu besluttet at fjerne de få korte sekvenser i program 2 og 3, hvor produktnavnet fremgår.

- Vi er netop på TV 2 blevet orienteret om, at der i anden sæson af ’Min sindssygt sunde familie’ nævnes navnet på en træningsgenstand, som en af de medvirkendes firma sælger. Det er en fejl, som vi beklager.

Vi tog hånd om situationen mandag 11. maj om eftermiddagen, da en klage blev viderebragt til TV 2s Programafdeling, og vi har derfor allerede bestilt nye versioner af afsnit 2 og 3 til brug for TV 2 PLAY. Heri vil de få sekvenser, hvor produktet fremgår med navn, være fjernet. Det er vores forventning, at de justerede programmer vil være udskiftet på TV 2 PLAY tirsdag 12. maj eller senest onsdag 13. maj, siger Liv Michelsen, der er TV 2-redaktør på ’Min sindssygt sunde familie’.

Billede {0} af {1}