TV 2 beklager fejl i indslag i NEWS & Co.

TV 2 Teglholmen

TV 2 Teglholmen

TV 2 beklager fejl i indslag i NEWS & Co.

I et indslag i programmet NEWS & Co. 7. februar 2023 fremgik det af oplægget til et interview med kommunikationschefen for DK4, at ”flere kvinder” i forbindelse med en advokatundersøgelse har beskyldt Jes Dorph-Petersen for krænkelser. I et opfølgende spørgsmål blev der talt om ”relativt mange kvinder”.

Det burde være formuleret mere præcist, da der er tale om to kvinder, som har stået offentligt frem i tv-dokumentaren 'MeToo: Sexisme bag skærmen', som handlede om seksuelle krænkelser på TV 2.
Redaktøren for News & Co. tilføjer, at ”det journalistisk set havde været mere balanceret, hvis de stemmer, som er kritiske over for ansættelsen af Jes Dorph-Petersen på DK4, selv havde været repræsenteret i programmet, så der ikke kunne opstå tvivl om, hvor værtens spørgsmål havde sine afsæt”.

TV 2 beklager fejlene.

 

Øvrige fejl og rettelser

Billede {0} af {1}